• ma. okt 2nd, 2023

Speelhuisje Davey maakt van een tuin een droomtuin

DoorAdmin

feb 2, 2021

Dankzij speelhuisje Davey verandert elke tuin in een droomtuin voor de kleintjes. Maar  hoe stellen kinderen zich hun tuin en tuinhuisje voor? Bent u van plan een speelhuisje voor uw kind te kopen? Dan is het belangrijk om te weten welke elementen zeker niet mogen ontbreken in de droomtuin van een kind. U krijgt ook enkele tips over hoe u van uw eigen tuin een droomtuin voor uw kind kunt maken.

Speelhuisje Davey

Speelhuisje Davey is gemaakt van FSC hout dat jarenlang meegaat omdat het geïmpregneerd is. Aan de zijkant heeft het huisje een raampje met daaronder een plantenbak en aan de voorkant een deur die uit twee delen bestaat. Een zogenaamde boerendeur. Om te garanderen dat het huisje lange tijd meegaat, is het dak voorzien van dakleer. Let wel op, het huisje heeft geen bodem en is niet geschilderd. Maar dat laatste is absoluut geen probleem voor de kleintjes. U tovert het huisje zo om in een brandweerkazerne als die wens er is.

Als ik een tuin had

Hoe ziet de tuin eruit van jonge stadskinderen als je het hen vraagt? Laten we beginnen met de ideeën van mijn jongste Cay. Hij is drie jaar oud. Zijn wenstuin is een tuin met veel ruimte om te rennen. Want op dit moment is hij alleen maar aan het rennen. Hij wil een grote weide in de tuin en bomen waar hij “zonder schoenen” omheen kan rennen. “Ik heb ook water nodig,” eist Cay. “Ik ben een brandweerman. Ik heb water nodig voor de brandslang. Daarom hebben wij zijn speelhuisje rood geverfd. Het is zijn brandweerkazerne. Hij wil ook een brandweerwagen en een politieauto in de tuin. “Ik zal er de hele tijd mee door de tuin rijden.”

Vriendje Mats heeft heel andere wensen

Zijn kleutermaatje Mats onderbreekt Cay: “Ik wil zand. Heel veel. En een graver. Met een schop.” Het dochtertje van onze vrienden (Jasmijn) die we dezelfde vraag stelden, zei: “Ik wil een schommel met een heel lang lint” in de achtertuin zodat ik er “heel hoog mee kan schommelen”. Ze pauzeert voor een lang moment van denken en voegt er aan toe: “Ik heb ook een bloembed. Er groeien spullen voor mij om te eten.” Kinderlijke dromen die dankzij Speeltoestel Koning heel eenvoudig in vervulling kunnen gaan.

 

Door Admin