• zo. apr 21st, 2024

Geen plaats voor een sauna in de tuin? Kies voor een stoomcabine!

DoorAdmin

jul 22, 2021

Veel mensen dromen van een sauna in de tuin. Even een paar minuten ontspannen in de warmte, waarbij ook jouw spieren weer helemaal aangesterkt worden. Je hoeft hiervoor dus niet meer naar een welness toe te gaan. In plaats daarvan kan het dus ook gewoon tussen jouw werkzaamheden door. Alleen is er niet altijd voldoende plek om een sauna te plaatsen. In dit geval kun je ook voor een stoomcabine kiezen. Om te weten te komen of deze bij je past, kun je onderstaande informatie doornemen en hem gaan plaatsen.

Een schoon gevoel

Een stoomcabine staat ook wel bekend als een infrarood cabine. Deze cabine lijkt daarom in veel opzichten op een gewone sauna. Zo zal deze bijvoorbeeld ook warm aanvoelen. Ook kun je jouw lichaam even helemaal laten ontspannen met de warmte. Alleen gaat een cabine hier nog een stap verder in dan een sauna. Je gaat namelijk veel meer zweten. De stoom zorgt er dan voor dat de bacteriën uit jouw poriën verdwijnen. Zo zal jouw huid er ook heel anders uit gaan zien dan wanneer je uit een sauna stapt. Je voelt je helemaal schoon en jouw lichaam is dus weer helemaal gereinigd.

Veel bewegingsvrijheid krijgen

Bij een stoomcabine ga je met jouw rug tegen een infraroodplaat aan zitten. Alleen kun je er ook voor gaan kiezen om te gaan liggen. Je hebt namelijk veel meer bewegingsvrijheid in deze sauna. Het bankje is veel breder. Als jij je dus prettiger voelt bij het liggen om tot rust te komen, moet je dit vooral gaan doen. Je kunt de afmetingen van de cabine ook helemaal aanpassen aan de beschikbare ruimte. De stoomdouche gaat daarna het werk voor jou doen. Deze aankoop is daarom de moeite waard.

Door Admin