• ma. okt 2nd, 2023

Perfect voor jouw tuintransformatie

DoorAdmin

sep 27, 2021

Wil jij wat moois van je huidige tuin maken? Dan is een mooi terras in de achtertuin een perfecte toevoeging. Het is simpel om te bouwen en je kan het ontwerpen volledig op je eigen manier. Het enige waar je waarschijnlijk moeite mee zou hebben is het vinden van de juiste producten. Geen zorgen, het merk Twinson maakt de perfecte terrasplanken zodat je een perfecte “vloer” hebt voor jouw eigen en unieke terras in de achtertuin. Twinson produceert vlonderplanken van houtkunststof dat volledig recyclebaar is. twinson vlonderplanken is perfect om alle soorten vlonderplanken te kopen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar.

Kunststof materiaal

De vlonder -en terrasplanken van Twinson zijn gemaakt van het materiaal composiet. Het is een mengelmoes van verschillende ingrediënten. In dit geval zijn het houtvezels en thermoplasten. Door composiet te gebruiken kun je een houtachtig terras creëren zonder de nadelen van hout tegen te komen. Het hoeft niet meer verwerkt te worden en de onderhoudskosten zijn laag. Daarom wordt dit materiaal steeds populairder. Ook is het formaat van de sierpanelen erg stabiel, waardoor ze niet snel kromtrekken. Hierdoor kan je jarenlang genieten van uw terras.

Voordelen van Kunststof

Dit kunststof genaamd composiet heeft uiteraard meerdere voordelen. Het materiaal is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. Het grootste voordeel van de vlonderplanken van Twinson ten opzichte van hout is dat de planken niet glad worden, ook niet bij regen. Ook zijn ze goed bestand tegen insecten. Het is overigens een milieuvriendelijk alternatief van houten terrasplanken. Dus als je ervoor kiest om een mooi terras met composiet vlonderplanken te maken dan is het materiaal composiet van Twinson ideaal voor jou!

Door Admin