• ma. mei 20th, 2024

De beste manier van ongedierte bestrijden

DoorAdmin

apr 28, 2021

Bedwantsen in je huis is enorm vervelend en je wilt de bedwantsen dan ook het liefst zo snel mogelijk bestrijden. Ze zitten voornamelijk in en rondom je bed, de naam zei het al, en brengen een zoete geur met zich mee. Waar je veel ongedierte tegengaat door voedsel op te ruimen, is dit niet de oplossing om bedwantsen te bestrijden. Bedwantsen leven namelijk van het bloed van mensen. De beestjes gaan voornamelijk ‘s nachts in je slaap aan de slag. Om dit soort ongedierte tegen te gaan, is het mogelijk nodig om een bestrijdingsservice in te schakelen. Maar hoe herken je dit ongedierte nou in je huis? Wil je meer weten over dit ongedierte en hoe je het kan bestrijden? Lees dan snel verder!

Bedwantsen laten bestrijden door een bestrijdingsservice

Je wilt zo snel mogelijk af van dit soort ongedierte in je huis. Maar het beestje is vaak niet groter dan één centimeter en is daardoor moeilijk te herkennen. Ook de kleur, vooral als ze jong zijn, is niet opvallend. Hoe weet je dan of je te maken hebt met bedwantsen? Er zijn een aantal punten waaraan je een bedwants kunt herkennen:

  • bloedsporen op lakens;
  • velletjes van de bedwants;
  • zichtbare volwassen bedwantsen;
  • beten op je huid.

Een bedwants bijt je ’s nachts, dat doet hij om zichzelf te voeden. Deze beten zijn ook zichtbaar op je huid. Het bloed wat het beestje opneemt werpt hij ook weer uit. Dit is terug te zien in je lakens door kleine donkerrode stipjes. Niet iets wat fris voor je is, waardoor je de bedwantsen graag zou willen laten bestrijden door een bestrijdingsservice. Verder vervellen bedwantsen zich vijf keer tot ze volgroeid zijn tot een volwassen bedwants. Deze doorzichtige velletjes kun je vaak vinden rondom je bed. Tenslotte kun je vooral volwassen bedwantsen zien lopen. Ze zijn donker van kleur en bevinden zich bijvoorbeeld in de naden van het matras of onder plinten. Houd deze plekken dus goed in de gaten.

Weg met het ongedierte in huis

Nu je weet waar bedwantsen van leven en hoe ze te herkennen zijn, kan er actie ondernomen worden. Bedwantsen bestrijden is hetgeen wat je moet gaan doen. Door een bestrijdingsservice in te schakelen, kunnen bedwantsen, maar ook ieder ander soort ongedierte, worden aangepakt. Wanneer je zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld een spuitbusje tegen ongedierte, pak je vaak alleen het losse ongedierte aan. Een bestrijdingsservice pakt niet alleen het losse ongedierte aan maar verwijdert het hele probleem. Hierdoor blijf je zelf niet aan de gang, maar ben je in één keer af van het verschrikkelijke ongedierte in je huis. Bestrijd dus de bedwantsen meteen door een bestrijdingsservice en geniet weer van een rustgevende en hygiënische nacht!

Door Admin