• ma. okt 2nd, 2023

Bouwpakket trap: de voordeligste keuze!

DoorAdmin

dec 28, 2020
bouwpakket trap

Heb jij de keuze voor een bouwpakket trap al eens overwogen? Een bouwpakket trap biedt verschillende voordelen ten opzichte van een klassieke trap, welke door een monteur geplaatst moet worden. In dit artikel lees je meer over deze voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat je een bouwpakket trap eenvoudig naar eigen wens af kunt werken? Voorzie de trap bijvoorbeeld van een fraaie balustrade, een bijpassende trapleuning, enzovoorts. Een bouwpakket trap bestel je daarbij online, waarna deze binnen enkele werkdagen thuis wordt afgeleverd. Wel zo makkelijk! 

 Een bouwpakket trap is een goedkope optie

Een van de voordelen van een bouwpakket trap, is het feit dat het een hele goedkope optie is. Doordat je de trap zelf in elkaar kunt zetten, heb je de hulp van een monteur niet nodig. De kosten die een monteur normaal in rekening brengt vervallen hierdoor. Het kost je enkel wat van je tijd om de bouwpakket trap te kunnen monteren. 

Plaats de trap al op korte termijn 

Niet alleen is een bouwpakket trap een hele voordelige keuze. Ook kun je de trap al op korte termijn monteren. Doordat je niet afhankelijk bent van de planning van een monteur, hoef je enkel te wachten tot deze thuis wordt afgeleverd. Je kunt vervolgens zelf aan de slag! Het is verstandig om de trap samen met iemand anders te plaatsen. 

Verschillende afwerkingen mogelijk

Een derde reden om voor een bouwpakket trap te kiezen, is het feit dat je deze naar eigen inzicht af kunt werken. Doordat hout heel bewerkelijk is, kun je de trap zelf verven en van een laagje lak voorzien. Ben je de kleur na verloop van tijd zat? Schuur de trap op en voorzie deze van een nieuwe laag lak. Ook kleine beschadigingen zijn eenvoudig weg te werken, door de trap licht te schuren. 

Na het lezen van bovenstaande blog overtuigd van een bouwpakket trap? Bekijk direct het assortiment op Houtcompleet.nl!

Door Admin