• ma. okt 2nd, 2023

Waarom zou je een diamond painting kopen?

DoorAdmin

jan 12, 2021

Als je nog nooit van dit soort schilderijen gehoord hebt dan ben je natuurlijk benieuwd waarom je een diamond painting kopen zou. De eerste reden is dat diamond paintings ontzettend leuk zijn om te maken. Het is een hele verslavende hobby, want het geeft een super mooi effect. De kleine, glimmende steentjes moet je één voor een opplakken op een voorbedrukt canvas, waar duidelijk op staat aangegeven welk steentje waar moet. Een diamond painting kopen is altijd inclusief alle benodigdheden, oftewel het canvas, de steentjes, een beschrijving en de pen met de wax waarmee je de steentjes oppakt.

Diamond painting kopen als cadeau

Je kunt natuurlijk een exemplaar voor jezelf kopen, maar een diamond painting kopen als cadeau kan natuurlijk ook. Als je weet dat de jarige houdt van knutselen en graag creatief bezig is dan is dit zelfs het ideale cadeau. Maar welke afbeelding kies je? Dit hangt natuurlijk af van de leeftijd en de smaak van deze persoon. Er zijn heel veel prints verkrijgbaar voor kinderen. Ze kunnen vanaf een jaar of 6 beginnen met deze hobby, maar ook meer dan genoeg voor volwassenen. Denk maar eens aan mooie natuurfoto’s of stijlvolle, grafische ontwerpen. Er is voor iedereen wel een mooi exemplaar te vinden dat je cadeau kunt doen voor een verjaardag.

Is diamond painting moeilijk?

Veel mensen willen voordat ze een diamond painting kopen weten of het moeilijk is om hem te maken. Dit is gelukkig niet het geval. Eigenlijk kan iedereen het, maar je hebt er wel wat geduld voor nodig. Je bouwt je kunstwerk namelijk langzaam op door de steentjes op de juiste plekken te plakken. Je krijgt er een speciale pen bijgeleverd waarmee je dit doet, dus je hoeft het niet met je vingers te doen. Deze pen dip je in de wax, waarna hij een beetje kleeft. Dit maakt het makkelijk om de steentjes op te pakken, waarna je ze op de juiste plek plakt.

Diamond painting kopen met eigen foto

Je kunt natuurlijk een kant en klare diamond painting kopen, er zijn meer dan genoeg mooie afbeeldingen beschikbaar en er zit altijd wel iets bij dat past bij jouw smaak. Wil je echter iets heel persoonlijke? Dan kun je ook een diamond painting kopen met eigen foto. De foto lever je digitaal aan, en vervolgens wordt deze omgezet in een diamond painting schilderij met de bijbehorende symbolen. Je krijgt steentjes aangeleverd die exact de kleur hebben van jouw foto, en vervolgens kun je aan de slag. Zo heb je een diamond painting met een heel persoonlijk tintje, waar je jaren plezier van gaat hebben.

Wordt dit jouw nieuwe hobby?

Als jij graag creatief bezig bent en je bent ook dol op zelfgemaakte items voor in huis, dan is een diamond painting kopen echt iets voor jou. Je gaat veel plezier beleven aan het maken van het schilderij, en daarna heb je een echte blikvanger voor in je woonkamer, hal of slaapkamer. Diamond painting is er voor iedereen, van jong tot oud, wat je smaak ook is!

 

Door Admin