• ma. okt 2nd, 2023

Waarom beroep doen op een slotenmaker? 

DoorAdmin

jan 26, 2022

Op een slotenmaker beroep doen, dat kan je doen om verschillende redenen. Een slot dat kapot is, een sleutel die binnen is blijven liggen of omdat je aan inbraakpreventie wilt doen. Er zijn tal van redenen om een slotenmaker op te bellen. Gelukkig staan zij vaak 24u op 24u voor je paraat! 

Slot kapot, wat nu? 

Wanneer een slot kapot is, moet het ofwel vervangen of gerepareerd worden. Een slotenmaker zal eerst alles proberen alvorens het slot te vervangen. Dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar soms kan het helaas niet anders en moet het slot vervangen worden. De slotenmaker weet precies welk slot op welk soort deur past. De sloten en de technieken zijn de laatste jaren enorm verbeterd, dus je kan er gerust in zijn dat een veilig slot zal geplaatst worden. 

Inbraakpreventie 

Als je een vakantie plant, dan kun je ervoor kiezen om iemand in te huren om op je thuis te passen. Dit zodat het bewoond is en dieven hierdoor worden afgeschrikt. Maar je kan ook aan inbraakpreventie doen en een Slotenmaker in Aalst contacteren. Zij komen bij je thuis kijken en geven tips om het huis veiliger te maken. Ze kunnen ook een veiliger slot installeren zodat jij met een gerust hart op vakantie kan vertrekken. 

Elk moment van de dag 

Een slot van een deur of auto hoeft niet kapot te zijn om er niet meer in te geraken. Je kan ook gewoon je (auto)sleutel kwijt zijn of hem binnen hebben laten liggen. Dit kan helaas gebeuren op eender welk moment. Op een zondag, ‘s nachts of op een feestdag. Gelukkig zijn er slotenmakers die een 24u op 24u service hebben en die dus letterlijk dag en nacht voor je paraat staan. 

Door Admin